Nytt jobb, ny framtid

Så var det nu snart dags. Efter ett drygt år som heltidsfrilansande med bokskrivande och lansering kommer jag att gå vidare till anställning och lönejobb. Det blir att ta ett par steg bort från politiken och in i den värld jag tog sikte mot när jag började blogga under sommaren 2005, nämligen till dataspelsvärlden.

På måndag börjar jag på Gameloft i Köpenhamn som Digital Marketing & PR Manager för Skandinavien.

Hur det kommer påverka skrivandet här vet jag inte än, ärligt talat så är ju mitt bloggande redan i dag rätt oregelbundet. Klart är att jag fortfarande kommer finnas i de där så kallade sociala medierna men med ett lite större fokus på dataspelandets fantastiska värld, och lite mindre på politikens. Kanske nördar jag in mig i det danska systemet eller spyr galla över öresundsbrons höga priser. Jag kommer att komma närmare de politiska spelen kring iphone, appar och digitala medier, och det ska faktiskt bli oerhört spännande att få jobba med spel som människor faktiskt har tid att spela. Gameloft gör ju mest spel till handhållna enheter (android & apple), som mobiltelefoner i olika modeller och läsplattor.

Jag kommer fortsätta att tycka saker och ting, och som brukligt att nämna, mina åsikter sammanfaller inte nödvändigtvis med uppdragsgivares eller arbetsgivares. Bara så ni vet.

6 thoughts on “Nytt jobb, ny framtid”

  1. Det jobbet låter onekligen som klippt och skuret för dig, lycka till! Som Niklas säger, jag hoppas också på framtida bloggningar trots arbetet.

  2. Gameloft?

    Företaget som lever på att släppa direkta kopior av gamla spel (omdöpta och med ny grafik). Tja, det är väl passande när jag tänker efter.

Comments are closed.