En av 100 uppstickare

Nu tänkte jag ego-blogga lite och berätta att jag och boken hamnat på Shortcut’s lista för årets 100 uppstickare (under 40 år). De 25 första platserna är numrerade och där återfinns fina namn som Rättviseförmedlingen-Lina, Birgitta Ohlsson, Niklas Orrenius, Uppdrag Gransknings snygg-Axel, och mina och Hanna Wagenius forna valblogg-kombatanter Rebecca&Fiona. Topp 25-listan återfinns här.

Jag finns med på den onumrerade listan 26-100, och även här är sällskapet mycket smickrande. Vad sägs om fina Alice Teodorescu, Anders Wallner eller Erik Ullenhag? Och fantastiska geekgirls, som Andie Nordgren och xboxflickan Angelica Norgren! En annan geek, och faktiskt en gammal klasskompis från min tid i Skövde, är Erik Svedäng som också blivit uppmärksammad. Sen finns det givetvis med några mer mediekända människor, som Johanna Koljonen, Henrik Torehammar, Basshunter-Jonas, Noomi Rapace och Oskar Linnros.

Jag brukar inte hamna på listor, så det känns riktigt kul att arbetet med boken uppmärksammas på det här sättet. Listorna finns i sin helhet här.

Uppdatering: Jag är inte alls glad över att ha hamnat på samma lista som Erik Ullenhag längre. Därför.

2 thoughts on “En av 100 uppstickare”

  1. Ja, hurra för gott sällskap! Däremot tycker jag det vore en mycket större ära om jag fortfarande kunde få räknas som geekgirl och inte bara mediakänd. Eftersom jag tex precis avslutade ett skypemöte med Andie. 😉

Comments are closed.