Klart vi måste skydda kvinnor och barn

Amelia Adamo, Gunilla Bolinder, Louise Bratt, Alexandra Charles, Annika Jankell, Titti Schultz och Linda Öhrn. Alla är de framstående personer inom olika områden som skulle kunna vara förebilder. I stället för att agera som sådana går de idag ut med en artikel där de vill “ta krafttag för att skydda kvinnor” från tobaksindustrins reklamsatsningar. Alltså, jag förtydligar; de vill SKYDDA kvinnor från reklam. Som att kvinnor inte kan ta ansvar själva, eller inte är kapabla att tänka själva och värdera reklambudskap. Jag som i min naivitet trodde att den kvinnliga frigörelsen hunnit lite längre än så.

Jag vill inte bli som någon av dem när jag blir stor.

5 thoughts on “Klart vi måste skydda kvinnor och barn”

  1. Och 4 av 10 tjejer i årskurs 2 på gymnasiet röker. De är ju säkert JÄVLIGT bra på att ta ansvar själva och värdera reklambudskap, eller för den delen värdera de långsiktiga riskerna.

    De röker nog bara “litegrann” och “för skojs skull”. De kan säkert också “sluta precis när de vill”. Därmed inte sagt att jag tror att killar i årskurs 2 på gymnasiet är bättre på det. De är snarare precis lika värdelösa som tjejerna.

    Näe, predika du frihetens lov, så får alla som inte är lika eftertänksamma som alla liberaler verkar vara betala priset.

  2. Helt rätt. Kvinnor är inte så tuffa som man får intryck av. Hjälplösa och ska serveras allt på silverfat genom apartheid-åtgärder. Kvinnlig kompetens, vart finns den då?

Comments are closed.